Obavještavaju se svi studenti koji prijave ispit, da će se održati ili preko MS Teams ili Skype aplikacije (ukoliko nemate aplikaciju, javite se informatičaru Andreasu Mađeriću).

Svaki student mora imati funkcionalan email na domeni vguk.hr (ukoliko nema javite se informatičaru Andreasu Mađeriću).
Studenti moraju imati mikrofon i kameru, da se može normalno komunicirati, te da nastavnik jasno vidi studenta prilikom održavanja ispita.

Studenti prijavljuju ispit putem studomata na rok na vrijeme.

Ukoliko se odlučite za ovaj rok ili neki od slijedećih ispitnih rokova, obvezatno se morate javiti na vrijeme predmetnom nastavniku na email, barem dva radna dana prije ispita, da se dogovorimo na koji način, odnosno na kojoj aplikaciji će se ispit održati i točno u koje vrijeme, zbog ispita iz više predmeta.

Putem emaila biti će Vam dostavljen link i password. 

U svezi bilo kakvih drugih nejasnoća javiti se na vrijeme na email: dkamenjak@vguk.hr  

         - predmetni nastavnik -
 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.