Na temelju članka 15. stav. 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, članka 2., 4. 5. i  11. Pravilnika o izbornom postupku za Studentski zbor Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima, Izborno povjerenstvo Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima 11. ožujka 2020. donosi

O D L U K U

o provedbi izbora za Studentski zbor

Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima

I.

            Odluka o raspisivanju izbora za studentski zbor Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima KLASA: 013-05/20-01/01, URBROJ: 2137-78-20/02 objavljena je na oglasnoj ploči Učilišta.

II.

            Kandidature se podnose u studentskoj referadi Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima, M. Demerca 1, do 25. ožujka 2020. u vremenu od 8,00 do 11,00 sati.

            Kandidature moraju biti u skladu s odredbama članka 3. Pravilnika o izbornom postupku za studentski zbor Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima i člankom 14. st. 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, te moraju biti ispunjene na obrascima I-1 i I-2 koji su sastavni dio ove odluke.

III.

            Izborno povjerenstvo objavljuje da će se izbori održati 6. travnja 2020. u vremenu od 9,00 do 11,30 sati u glavnoj zgradi (B) obrazovanja - vijećnici, a obavijest će biti istaknuta na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Učilišta.

IV.

            Izborno povjerenstvo objavit će, nakon utvrđivanja valjanosti kandidatura za studentske predstavnike, 30. ožujka 2020. liste kandidata za studentske predstavnike i njihove zamjenike za svaku studijsku godinu te će ih istaknuti na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Učilišta.

V.

            Izborno povjerenstvo utvrdit će popis birača po biračkim jedinicama te ga staviti na raspolaganje biračkim odborima na dan održavanja izbora.

VI.

            Izborno povjerenstvo imenovat će i objaviti popis članova biračkih odbora i njihovih zamjenika za izbornu jedinicu  30. ožujka 2020.

VII.

            Izborno povjerenstvo odredit će izgled glasačkog listića zasebno za svaku studijsku godinu u Izbornoj jedinici, te će nadgledati tiskanje glasačkih listića.

VIII.

            Izborno povjerenstvo objavit će rezultate izbora za studentske predstavnike nakon utvrđivanje rezultata glasovanja najkasnije 24 sata nakon zatvaranja birališta.

IX.

            Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a istog dana objavit će se na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Učilišta.

 

                                                                    IZBORNO POVJERENSTVO:

1. Anton Berišić,  predsjednik

2. Neven Kovačević, član

3. Emanuel Tomak,  član

4. Marija Meštrović, dipl. ing.- član

5. dr. sc. Kristina Svržnjak – član

 

Tekst i Obrasci

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.