VGUK u kampanji "Idemo na selo" kao podupirući član Udruge ruralnog turizma Hrvatske

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima već nekoliko godina uspješno surađuje s Udrugom ruralnog turizma Hrvatske. Udruga okuplja pružatelje usluga seoskog turizma na nacionalnoj razini, a Visoko gospodarsko učilište u Križevcima je jedan od podupirućih članova. 

Dugogodišnja suradnja ogleda se u tome što studenti redovito posjećuju gospodarstva članova Udruge kroz terenske nastave organizirane na izbornim ruralno-turističkim predmetima ili kroz ruralno-turističke projekte koji se provode na VGUK. Osim toga, članovi Udruge često sudjeluju kao partneri u našim projektima te kao članovi Povjerenstva za obranu završnih radova studenata. Studenti su pozvani da obavljaju stručnu praksu na njihovim gospodarstvima i .... tko zna gdje će nas još dovesti ova suradnja!

Stoga nas je Udruga ove godine pozvala da se zajednički promoviramo kroz kampanju "Idemo na selo".

Više o kampanji možete vidjeti u priopćenju u prilogu, a na slici u prilogu vidjet ćete neke od članova Udruge u promotivnim majicama kampanje "Idemo na selo".

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.