Događanja

DAN UČILIŠTA 2020.

DAN UČILIŠTA 2020.

U četvrtak, 19. studenoga 2020., proslavili smo 160 godina poljoprivrednog školstva u Križevcima.

DEKANOVA NAGRADA

DEKANOVA NAGRADA

Na svečanoj sjednici Stručnog vijeća Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima, održanoj povodom Dana Učilišta i 160. obljetnice poljoprivrednog školstva u Križevcima, uručene su Dekanove nagrade.

Suradnja sa Zelenom Energetskom Zadrugom

Suradnja sa Zelenom Energetskom Zadrugom

U utorak 27.10.2020. predstavnica Zelene energetske zadruge (https://www.zez.coop/) Ivana Šatrak posjetila je Visoko gospodarsko učilište u Križevcima i studente I. godine Specijalističkog diplomskog studija Održiva i ekološka poljoprivreda.

Kotačić promjene: Uspostavi svoju lokalnu grupu!

Kotačić promjene: Uspostavi svoju lokalnu grupu!

Student II. godine preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda, usmjerenje Menadžment u poljoprivredi, Martin Topljak sudjelovao je na dvodnevnom treningu "Kotačić promjene: Uspostavi svoju lokalnu grupu!"

Na Učilište stigle junice

Na Učilište stigle junice

U stočarski praktikum na Ratarni Učilišta jučer su stigle rasplodne junice pasmine mesnog simentalca (Simental Fleish).

Uzgoj kopuniziranih pjetlića na VGUK

Uzgoj kopuniziranih pjetlića na VGUK

U sklopu projekta praćenja proizvodnosti križevačke kukmaste kokoši koji se provodi u Peradarskom praktikumu Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima provedeno je kopuniziranje pjetlića kako bi se utvrdila uspješnost proizvodnje mesa.

Projekt Pop-up ruralni hubovi u Varaždinu

Projekt Pop-up ruralni hubovi u Varaždinu

Dana 24. siječnja 2020. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu organiziran je sastanak partnerskog konzorcija projekta POP-UP Ruralni društveno inovativni hubovi i radionica Zajednica prakse namijenjena studentima.

Mljekarska znanost i praksa na Učilištu

Mljekarska znanost i praksa na Učilištu

Na Učilištu je 11. prosinca 2019. održan stručni skup Hrvatske mljekarske udruge (HMU) i dodjela godišnjih nagrada Mljekarskog lista. Suorganizator skupa bilo je naše Učilište, a pokrovitelj skupa Koprivničko-križevačka županija.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.