ODRŽIVA I EKOLOŠKA GOVEDARSKA PROIZVODNJA MESA I MLIJEKA (64)

Nositelj predmeta

Opis predmeta

Na predmetu Održiva i ekološka govedarska proizvodnja mesa i mlijeka studenti će se upoznati sa principima ekološke proizvodnje mesa i mlijeka. Upoznati će zakonsku regulativu u proizvodnji te mogućnosti primjene u RH.

Vrsta predmeta

ECTS: 6.00

Ocjenjivanje

Dovoljan (2):
Dobar (3):
Vrlo dobar (4):
Izvrstan (5):

Opće kompetencije

Studenti će stječi znanja i vještine potrebne za samostalno vođenje ekološke proizvodnje mesa, mlijeka i mliječnih proizvoda.

Ishodi učenja i način provjere

Ishod učenja Način provjere
Poznavati i primijeniti važeću zakonsku regulativu o ekološkoj proizvodnji mesa i mlijeka pisanim putem/i ili kolokvij/ seminar
Biti spodoban samostalno upravljati ekološkom govedarskom proizvodnjom pisanim putem/i ili kolokvij/ seminar
Biti upoznat sa stanjem u ekološkoj proizvodnji u RH pisanim putem/i ili kolokvij/ seminar

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.