15 razloga zašto studirati poljoprivredu

 

 

Odabrati studij koji će vam biti zanimljiv, a istovremeno vas dobro pripremiti za budućnost nije lak zadatak. Tržište rada, konkurentska zanimanja i slično možda se čine kao komplicirani pojmovi, premda, zapravo, to nisu. Donosimo 15 jako dobrih razloga zašto je odabir studija poljoprivrede odličan izbor!

Premda se, na prvu, poljoprivreda ne čini kao nešto što bi se moglo studirati, realnost je potpuno drugačija. Poljoprivreda je puna izazova, traži interdisciplinarnost, odnosno okuplja brojne različite znanosti.

 

Više na: https://bit.ly/2Vwoa8Y

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.