Poštovani kolege studenti,

nastava za izvanredne studente, parni semestri, odvijat će se od 15. lipnja do 11. srpnja 2020 prema priloženom rasporedu!

SVA NASTAVA ĆE SE U PRVOM TJEDNU ODRŽAVATI U UČILIŠTU (prema odluci predmetnih nastavnika održat će se dio predavanja, a dio vježbe), a sljedeća tri tjedna nastava će biti on-line. 

U prvom će se tjednu održati i sva konzultativna nastava za izborne predmete, svakako se javite predmetnim nastavnicima u kabinetu u terminima prema rasporedu.

 

Pridržavat ćemo se važećih uputa za Covid19, u međuvremenu se možda promjene mjere koje su trenutno važeće, no o tome ćete biti obaviješteni prije početka nastave.

Za mogućnost prisustvovanja on-line nastavi pripremite i instalirajte sve potrebno kako bi vam "radile" platforme

Merlin, Teams, Skype, .... i provjerite imate li pristup mailu učilišta (*@vguk.hr) i Studomatu/Merlinu (AAI).
Za podatke za pristup mailu Učilišta i Studomatu, ako iste nemate, javite se informatičaru Učilišta na amaderic@vguk.hr.

NAPOMENA: lozinke za prijavu na mail Učilišta i Studomat nisu iste (isto je samo korisničko ime koje je u formi vaše mail adrese na VGUK), osim ako ih sami ne promijenite da budu iste (a dužni ste ih promijeniti, za mail prilikom prve prijave, a za Studomat u roku od 48 sati od primitka iste).
 

SRETNO!

 

Srdačan pozdrav!

Dr.sc. Tatjana Jelen, prof.v.š.,
prodekanica

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.