Poštovani studentice/i

Termin ispita koje ja predajem, a trebali su se održati 5.5.2020. godine u 13.00 sati odgađa se za 20.5.2020. god.

Ukoliko se odlučite za ovaj rok obavezno se javite do 16.05.2020. na e-mail (dalagic@vguk.hr), kako bih složio redoslijed polaganja po predmetima i točno vrijeme. E-poruka obvezno mora sadržavati: ime i prezime, smjer i godinu studija, na taj način Vam mogu pripremiti zadatak. Zakašnjele i nepotpune prijave se neće uvažiti!

Ispiti će se  pisati preko sustava Merlin, morate imati ulazne šifre, tj. vaše mail adrese moraju biti sa službenim mailom Učilišta (……..@vguk.hr). Ako nemate pristup emailu Učilišta javite se na amaderic@vguk.hr kako bi dobili podatke za prijavu.

Ispit za predmet koji želite rješavati prijavljujete za objavljeni rok u ISV-u sustavu.

Ukoliko niste u mogućnosti ,,izaći,, na ovaj rok onda se čujemo, a nadam se i vidimo, u lipanjskim rokovima.

Srdačan pozdrav, prof. Alagić

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.