UČENJE NA DALJINU – OBAVIJESTI – NOVO!

 

 

Poštovani i dragi studenti!

Od ponedjeljka, 16. ožujka 2020., nastava se uspješno izvodi on-line, a od 6. travnja na taj su se način počeli održavati i kolokviji/ispiti.

Kolokviji: prema dogovoru s predmetnim nastavnikom

Prijava i polaganje ispita: Svaki ispit treba, kao i inače, na vrijeme prijaviti/odjaviti u ISVU. Način polaganja ispita određuje predmetni nastavnik o čemu se trebate pravodobno informirati prateći upute i objave nastavnika!

Obrana završne stručne prakse: Rokovi se objavljuju na stranicama Učilišta. Kontaktirajte voditelje prakse na Preddiplomskom, odnosno Specijalističkom diplomskom stručnom studiju kao i mentore završne prakse u Učilištu.

Obrane će se odvijati on-line, prema dogovoru s voditeljima prakse i mentorima u Učilištu.

Prijava teme za završni/diplomski rad: Proučite hodograme aktivnosti za prijave tema (hodogram - Preddiplomski studiji, hodogram - Diplomski studiji). Kontaktirajte (potencijalne) mentore u vezi prijave.

Obrana završnog/diplomskog rada: Obrane će se odvijati on-line, prema dogovoru s mentorom, odnosno Povjerenstvom za obranu rada.

VODITE RAČUNA DA: Nastavnici koriste razne platforme, npr. Merlin, Microsoft Teams, Forms, Yammer, Skype… pa ukoliko imate poteškoća s prijavama i korištenjem, na vrijeme se obratite našem informatičaru amaderic@vguk.hr.

Studenti trebaju za potrebne informacije/dogovore s nastavnicima redovito pratiti objave nastavnika (pod kontakti) na stranicama Učilišta i komunicirati e-mailom, kao i do sada, koristeći VGUK email.

Budite zdravi, odgovorni i uspješni!

Vaše Učilište!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.