Dvadeseti Studentski bal VGUK!

 

 

I ove godine studenti završne godine preddiplomskog stručnog studija organizirali okupljanje studenata i nastavnika Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima na kojemu se svi druže i vesele. Program su vodili studenti Lucija Juršetić i Luka Kišićek. Na samom početku, sve prisutne je pozdravila dekanica Marijana Ivanek-Martinčić. Zatim je uslijedio ples profesora i studenata, tombola, biranje kraljice i kralja bala te naj-profesorice i naj-profesora.

Za naj – profesore izabrani su Valentina Papić – Bogadi i Dragutin Kamenjak, a kraljevski par studenata bili su Lucija Nežak i Luka Kišićek.

Bal je organiziran u restoranu Klara. Druženje je potrajalo do ranih jutarnjih sati uz tamburaški sastav Miraz.

Izvor fotografija: prigorski.hr.
Više fotografija možete vidjeti na:  https://prigorski.hr/foto-video-odrzan-dvadeseti-studentski-bal-visokog-gospodarskog-ucilista-u-krizevcima/

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.