PODRŠKA UDRUZI RURALNOG TURIZMA HRVATSKE     

 

 

Dana 26.02. 2020. održana je 4. redovna i 3. izborna skupština Udruge ruralnog turizma Hrvatske čiji je pridruženi član i Visoko gospodarsko učilište u Križevcima. Udruga ruralnog turizma Hrvatske osnovana je 2016. godine i okuplja poljoprivredne proizvođače iz svih krajeva Hrvatske koji pružaju ugostiteljske i turističke usluge, kao i sve druge zaljubljenike u seoski turizam. Glavni cilj Udruge je stvaranje povoljnijeg okruženja za bavljenje seoskim turizmom u ruralnom prostoru. U Udruzi smatraju da se putem boljeg povezivanja poljoprivredne proizvodnje i turizma može revitalizirati hrvatsko selo i zaustaviti odlazak mladih.

U prekrasnom ambijentu seoskog turizma Kezele okupilo se 30-ak članova Udruge iz različitih ruralnih područja Hrvatske i zajednički  izabrali novo vodstvo, razmjenjivali iskustva iz prakse i lijepo se družili. Njihov moto je: Zajedno smo jači!

Više o Udruzi  i projektu Idemo na selo u kojem Udruga sudjeluje - možete pronaći na: https://idemonaselo.hr/.

 

Izvješće sastavila:

Dr.sc. Sandra Kantar, prof.v.š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.