PROJEKT POP-UP RURALNI HUBOVI U VARAŽDINU

 

 

Dana 24. siječnja 2020. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu organiziran je sastanak partnerskog konzorcija projekta POP-UP Ruralni društveno inovativni hubovi i radionica Zajednica prakse namijenjena studentima.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih partnera: LAG Međimurski doli i bregi, ACT grupe iz Čakovca, Veleučilišta VERN iz Zagreba, Visokog gospodarskog učilišta iz Križevaca, Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina te LAG Škoji iz Visa koji je bio prisutan preko Skype-a.

Nakon sastanka u sklopu projekta POP-UP ruralni društveno-inovativni hubovi, održana je radionica “Zajednica prakse u poduzetništvu”  sa slijedećim temama:

 • Ekonomija krafne
  Irena Kedmenec, Fakultet organizacije i informatike
 • Lekcije s projekta Popup ruralni društveno-inovativni hubovi
  Darko Ciglar, ACT grupa
 • Kratki opskrbni lanac „Najbolje z Međimurja“
  Valentina Hažić, Udruga Najbolje z Međimurja
 • Analiza tržišta za projekte prijavljene na popup hubove
  Radionica

Na aktivnostima u organizaciji FOI-ja sudjelovale su dr.sc. Sandra Kantar i dr.sc. Kristina Svržnjak i  studenti Bernard Matijević, Viktor Srpak i Marin Zadravec.

                                                                                                                                               

Izvješće napisala:

                                                                                                                                                Dr.sc. Sandra Kantar

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.