Promocija završenih studenata Učilišta

 

Održana je svečana promocija završenih studenata Visokoga gospodarskoga učilišta u Križevcima. Pozdravnim govorom je u petak 20. prosinca 2019. svečanost otvorila dekanica dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić. Prisutne je pozdravio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, gospodin Ratimir Ljubić. Nakon svečane prisege i podjele diploma u ime svojih kolegica i kolega i u svoje osobno ime prisutnima su se obratili predstavnici završenih studenata preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda Hrvoje Gregurić i specijalističkih diplomskih stručnih studija Poljoprivreda i Menadžment u poljoprivredi Gorana Pavičić.

Na promociji su nagrađeni najbolji diplomanti. Na preddiplomskom stručnom studiju Poljoprivreda među redovitim studentima najbolji uspjeh, s jednakom prosječnom ocjenom studija od 4.2, postigli su Petra Gotić i Lovro Ivančić, a među izvanrednim studentima za najbolji uspjeh, s prosječnom ocjenom studija od 4.1 nagrađeni su Gordana Kuzmec i Hrvoje Gregurić. Na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju Poljoprivreda, usmjerenju Održiva i ekološka poljoprivreda najbolji uspjeh, s prosječnom ocjenom studija od 4.2, postigla je Suzana Horvat, a na Menadžmentu u poljoprivredi najbolji uspjeh, s istom prosječnom ocjenom studija od 4.5, postigle su Tatjana Filipović i Martina Halauš.

Program promocije su vodili studenti Lucija Nežak i Martin Topljak.

Učenici glazbene škole „Albert Štriga“ iz Križevaca uljepšali su promociju prekrasnim kratkim glazbenim programom. Nastupili su na gitari učenik 5. razreda glazbene škole Dominik Arki i duo gitara učenice 5. razreda Dora Marin i učenica 3. razreda Nika Grbešić.

 

Foto: Zdenko Balog

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.