Terenska nastava studenata V semestra preddiplomskog stručnog studija
Poljoprivreda, usmjerenja Menadžment u poljoprivredi

 

 

Redoviti studenti petog semestra preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda, usmjerenja Menadžment u poljoprivredi bili su 05. prosinca 2019. na cjelodnevnoj terenskoj nastavi predviđenoj izvedbenim planom iz predmeta Tržište i distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Studenti su s nositeljicom predmeta Dušankom Gajdić, v. pred. posjetili CROAGRO – međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije u Zagrebu, koji se od 5. - 8. prosinca održava na prostoru Zagrebačkog velesajma. S obzirom da sajam traje četiri dana, svaki sajamski dan osmišljen je kao posebna tematska cjelina.

U godini obilježavanja 110. obljetnice neprekinutog rada, Zagrebački velesajam d.o.o. uvrstio je i Sajam hrane i zdravog življenja u program poljoprivrednog sajma CROAGRO 2019. Uz zanimljive izlagače i njihove proizvode i usluge, studenti su mogli uživati i u bogatom i sadržajnom programu sa stručnim, edukativnim predavanjima i panel diskusijama, radionicama i atraktivnim prezentacijama, uz zabavni i kulturni, kao i kulinarski show program.

U sklopu programa sajma CROAGRO, studenti su sudjelovali na konferenciji pod nazivom Akademija mladih poljoprivrednika „Lijepo je biti poljoprivrednik“ gdje su mogli čuti praktična iskustva mladih poljoprivrednika koji su predstavili svoje poslovanje i podijelili vlastita iskustva sa sudionicima konferencije. Na konferenciji su svoje poslovanje predstavile i tri velike  tvrtke: Podravka d.d., Belje plus d.o.o. i Osatina grupa d.o.o.

Zahvaljujemo organizatoru na pozivu i gostoprimstvu.

Dušanka Gajdić, univ.spec.oec.

Video:

Fotografije: Fotografije: Fotografije: Fotografije: Fotografije: Fotografije: Fotografije: Fotografije: Fotografije: Fotografije: Fotografije:

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.