Studenti VGUK sudjelovali na projektu Nefertiti

 

 

Studenti VGUK Leonardo Pintić i Martin Topljak sudjelovali su na petom praktičnom dijelu demonstracije-odnosno predstavljanju raznih oblika držanja goveda u sustavu krava-tele.

Predstavljanje držanja goveda održavalo se u sklopu projekta NEFERTITI koji provodi Ministarstvo poljoprivrede i VGUK. Praktični dio demonstracije održan je 4.prosinca 2019. na OPG MILICA ŠIVAK, iz mjesta Pušće koje se nalazi u Krapinsko zagorskoj županiji. Slijedeća prezentacija iz projekta Nefertiti održat će se 11.12.(srijeda) 2019. u Srednjoj gospodarskoj školi Križevci.

Fotografije Fotografije Fotografije Fotografije Fotografije

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.