19. studenoga 2019. - Dan Učilišta

 

Povodom 159. obljetnice, jučer smo na svečanoj sjednici Stručnog vijeća sa studentima i zaposlenicima proslavili rođendan Učilišta.

Tradicionalno smo se podsjetili naših mnogobrojnih aktivnosti u proteklih godinu dana, na koje svakako možemo biti ponosni. Predstavljanje bogatstva raznolikih aktivnosti jedva da je stalo u gotovo dvosatna izlaganja, nakon čega smo se počastili štruklima i tortom.

Pročelnice preddiplomskog i specijalističkih studija dr.sc. Marcela Andreata-Koren i dr.sc. Kristina Svržnjak te referentica za studentska pitanja Vesna Sokač, bacc. ing. agr. pripremile su kronološkim redom najvažnije događaje i pokazatelje vezane za studente, nastavu, usavršavanja, događanja u Učilištu i van Učilišta, promoviranje Učilišta, te aktivnosti studenata i alumnija, koje su po segmentima nazočnima iznesle prodekanica dr.sc. Tatjana Jelen i pročelnica dr.sc. Kristina Svržnjak. Međunarodnu suradnju i projekte Učilišta provedene tijekom protekle godine predstavila nam je voditeljica za međunarodnu suradnju dr.sc. Valentina Papić Bogadi. Erasmus koordinatorica, mr.sc. Renata Husinec izvijestila nas je o bogatoj međunarodnoj dolaznoj i odlaznoj razmjeni studenata i profesora u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti, a koordinator za znanost dr. sc. Siniša Srečec je prezentirao znanstveni i stručni rad na Učilištu u proteklih godinu dana. Na kraju je dekanica dr.sc. Marijana Ivanek – Martinčić podnesla izvješće o uspješno provedenim investicijama i razveselila knjigom i novčanom nagradom najbolje studente.


Dekanovom nagradom za postignute rezultate u akademskoj godini 2018./2019. nagrađeni su najbolji studenti preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda Martin Topljak, Marinella Marolt i Karla Pavlak.

 

dr.sc. Tatjana Jelen, prof.v.š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.