VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE U KRIŽEVCIMA

UKLJUČENO U EU PROJEKT NEFERTITI

 

Visoko gospodarsko učilište uključeno je u jedan od najnovijih EU projekata pod nazivom NEFERTITI, financiran iz programa HORIZON 2020 koji se koristi za istraživanja i inovacije u EU.

Osnovni cilj NEFERTITI projekta je uspostava demonstracijskih poljoprivrednih gospodarstava u cilju razmjene znanja, usvajanja inovacija i povezivanja poljoprivrednika diljem EU. Drugi cilj ovog projekta bio bi razmjena znanja i iskustava o specifičnostima ekološkog uzgoja stoke, što će olakšati prijelaz zainteresiranih poljoprivrednika s konvencionalnog na ekološko držanje goveda.

Na prvoj demonstracijskoj prezentaciji na PG Rodoljuba Džakule u Sjeverovcu kod Sunje sudjelovao je dr.sc. Dražen Čuklić.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.