PRIJAM ZA BRUCOŠE

 

 

U ponedjeljak 30. rujna 2019. organiziran je prijam za novu generaciju redovitih studenata prve godine preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda.

Nakon kratke dobrodošlice koju su uputile studentima dekanica dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić i prodekanica za nastavu i studente dr. sc. Tatjana Jelen, sa studentima je više vremena provela pročelnica Odjela za preddiplomski stručni studij dr. sc. Marcela Andreata-Koren. 

Dekanica je istaknula kako mogu biti ponosni na svoj izbor studija poljoprivrede i podsjetila ih da su došli na najstarije učilište u ovom dijelu Europe. Prodekanica je naglasila važnost redovitog učenja i praćenja nastave te važnost stručne prakse na Učilištu. Pročelnica je upoznala studente sa studijskim programom i s organizacijom nastave te s prednostima studiranja na Učilištu. Kratko ih je provela po Učilištu.

Studentima se obratila i knjižničarka Marina Vidović-Krušić, prof. s osnovnim informacijama o učilišnoj knjižnici. Vjerujemo da su studenti usvojili nove informacije nakon trosatnog druženja i želimo im uspješno studiranje na Učilištu.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.