Poziv na predavanje koje će održati dr. Matthew Willmann sa Sveučilišta Cornell u SAD-u u srijedu 25. rujna 2019.

 

Pozivamo vas da iskoristite iznimnu priliku i prisustvujete predavanju koje će održati dr. Matthew Willmann sa Sveučilišta Cornell u SAD-u.

U srijedu,  25. rujna 2019. u organizaciji Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu Učilište će posjetiti dr. Matthew Willmann sa Sveučilišta Cornell iz SAD-a.  Održat će predavanje za profesore i studente o svom radu, institutu i sveučilištu. Dr. Willman je direktor Instituta za transformaciju biljaka s velikim međunarodnim iskustvom. Njegova domena su moderne tehnologije CRISPR i međunarodna znanstvena suradnja.

Prof. Willmann održat će predavanje u predavaonici 2, zgrada B u 11 sati.
Tema predavanja: “Modern challenges in life sciences: CRISPR past, present, future” i “Cornell University and Plant Transformation Facility”.
Predviđeno trajanje predavanja: 40 min.
Pitanja i odgovori: 15-20 min.
Podaci o institutu koji vodi prof. Wilmann su na ovom linku: http://sips.cals.cornell.edu/research/plant-transformation-facility.
 
 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.