STUDENTI VISOKOG GOSPODARSKOG UČILIŠTA NA DRŽAVNOM NATJECANJU U OCJENJIVANJU GOVEDA OSVOJILI 1. MJESTO

 

 

Na Državnom natjecanju u ocjenjivanju goveda na Jesenskom poljoprivrednom sajmu u Gudovcu studenti VGUK Jurica Lukinić i Ivana Kušan osvojili su 1. mjesto. Da nas rezultati izuzetno raduju govori činjenica da su pobjedu osvojili u jakoj konkurenciji sa studentima Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i Agronomskog fakulteta u Zagrebu te učenika Srednje gospodarske škole Križevci. Treba naglasiti da su učenici SGŠ Kristijan Miklin i Josip Tinodi osvojili 2. mjesto, dok su učenici Jozo Miloloža i Lorena Sabo osvojili 3. mjesto.

Da su studenti VGUK  osvojili prvo mjesto više nego zasluženo govore rezultati po kojima su Jurica Lukinić i Ivana Kušan napravili dvostruko manje grešaka u ocjenjivanju u odnosu na studente ostalih dvaju fakulteta.

 

 

Dr.sc. Dražen Čuklić

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.