Obavijest kandidatima (redoviti i izvanredni) koji su ostvarili pravo upisa na preddiplomski stručni studij Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima prema Pregledu rang liste državljana RH (ljetni rok 2019)

Za kandidate koji su ostvarili pravo prema Pregledu rang liste državljana RH (ljetni rok 2019) upisi će se provoditi 16 srpnja 2019. od 8,00 do 13,00 sati u studentskoj referadi Učilišta.

Kandidati su na upis dužni donijeti dokumentaciju propisanu Natječajem:

  • dvije iste fotografije veličine 4x6 cm
  • osobnu iskaznicu i OIB
  • kopije svjedodžbi svih razreda srednje škole (izvornici na uvid)
  • kopiju svjedodžbe o državnoj maturi (izvornik na uvid)
  • potvrdu o položenim ispitima državne mature (izvornik na uvid)
  • kopiju domovnice ili odgovarajućeg dokumenta kojim strani državljani dokazuju svoje državljanstvo (izvornik na uvid)
  • kopiju rodnog lista (izvornik na uvid)
  • potvrdu da je izvršena uplata za redovite studente u iznosu od 405,00 kn (375,00 kuna troškovi upisa 30,00 kn obavezno osiguranje studenta) odnosno za izvanredne studente 375,00 kn na žiro račun Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima - HR7523600001101275813 s pozivom na broj (upisati OIB kandidata) s naznakom: troškovi upisa i osiguranja.
  • potvrdu da je izvršena uplata troškova studiranja za redovite studente koji su već studirali na teret MZOS u iznosu od 7.300,00 kn, za izvanredne studente u iznosu od 5.000,00 kn odnosno 2500,00 kn za izvanredne studente koji su hrvatski branitelji, djeca poginulih, umrlih, zatočenih ili nestalih branitelja te HRVI Domovinskog rata i djeca HRVI Domovinskog rata I. skupine.

Troškovi studiranja mogu se uplatiti u cijelosti ili 50% odmah prilikom upisa.
Prilikom upisa kandidat je obvezan pokazati izvorne dokumente koji se nakon upisa vraćaju. Kandidat je obvezan imati preslike tih dokumenata koji ostaju u VGUK.

Ukoliko kandidat iz opravdanih razloga ne može priložiti određeni dokument, upis je moguć i temeljem osobne iskaznice, s time da je dužan naknadno dostaviti traženu dokumentaciju.
Kandidati su na upis dužni doći osobno.


Povjerenstvo za provedbu razredbenog postupka

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.