COCA-COLINA PODRŠKA MLADIM(A) STUDENTIMA VGUK

 

Studenti II. god. smjera „Menadžment u poljoprivredi: Mislav Arki, Matija Gudić, Ana-Marija Jurišić, Iva Karas, Luka Kostanjski, Ivana Kušan, Filip Majić, Petra Nađ, Karla Pavlak, Jovana Srbljan, Željka Terheš, Patricija Tirić i Aida Tutundžić zajedno sa profesoricama dr.sc. Sandrom Kantar i dr.sc. Kristinom Svržnjak sudjelovali su dana 17. i 18. 06. 2019. na radionicama u okviru projekta „Coca-Colina podrška mladima“ u Koprivnici.

Ideja o sudjelovanju na radionicama proizašla je iz nastavnih aktivnosti na predmetu „Osnove poslovne etike“ u okviru kojih su studenti poslali svoje životopise i motivacijsko pismo, te su se kao grupa motivirano uključili u cijeli proces.

Coca-Colina podrška mladima osmišljena je da povoljno utječe na živote i dobrobit prijavljenih sudionika te osnaži mlade ljude u pronalasku posla. Pružanjem temeljnih životnih i poslovnih vještina, razvijanjem samopouzdanja te stvaranjem dugotrajnih mreža programom se želi  doprinijeti suzbijanju problema nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj. Zanimljivi predavači  educirali su naše studente  o prodajnim i pregovaračkim vještinama, upravljanju projektima, te temama vezanima uz osobni razvoj kako bi im što bolje približili što ih čeka u poslovnome svijetu.

Dr.sc. Sandra Kantar, v. pred.

Fotografije su dobivene od organizatora projekta.

 

Više o projektu na:

mrežna stranica https://hr.coca-colahellenic.com/hr/

Facebook stranica https://www.facebook.com/CocaColaHRV/

LinkedIn stranica https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.