Pisani ispit (zadaci) iz predmeta Hranidba preživača (sastavljanje i balansiranje obroka) održat će se u ponedjeljak, 1. lipnja 2020. u 13 sati, on-line.

NAPOMENA: Preduvjet za izlazak na ispit je položen ispit iz Hranidbe stoke!

UPUTE:

Studenti koji žele izaći na pisani ispit iz Hranidbe preživača (sastavljanje i balansiranje obroka) isti će pisati preko sustava Merlin. Kako bi pristupili ispitu svi studenti (izvanredni, ponavljači, itd.) se moraju samostalno upisati u Merlin na predmet Hranidba preživača u akademskoj godini 2019/2020., najkasnije do petka, 29. svibnja 2020. do 12 sati.

Link: https://moodle.srce.hr/2019-2020/course/index.php?categoryid=5212

Također, svi studenti koji žele pristupiti pisanom ispitu moraju mi poslati e-mail (dmarencic@vguk.hr), najkasnije do petka, 29. svibnja 2020. do 12 sati. E-poruka obvezno mora sadržavati: ime i prezime, predmet koji prijavljujete, smjer, godinu upisa ili br. indeksa i potvrdu da izlazite na zadatak iz predmeta Hranidba preživača, kako bi Vam mogao pripremiti zadatak. Zakašnjele i nepotpune prijave se neće uvažiti!

Na Merlinu će vas čekati zadatak s uputama i točno određenim vremenom predaje, stoga nemojte kasniti s predajom zadatka jer se zakašnjele predaje zadatka neće uvažiti!

Usmeni ispit iz predmeta Hranidba preživača, za one studente koji su prošli pismeni ispit sastavljanje i balansiranje obroka, će se održati video-pozivom prema dogovoru, preko webinara, microsoft teams-a ili skype-a.

Srdačan pozdrav, dr. Marenčić

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.