Kolokvij (zadatak) i ispit iz predmeta Hranidba stoke održat će se u ponedjeljak, 6. srpnja 2020. u 13 sati, on-line!

UPUTE:

Studenti koji žele izaći na zadatak iz Hranidbe stoke, koji je uvjet za pisanje pisanog ispita iz Hranidbe stoke, isti će pisati preko sustava Merlin. Studenti koji su ove godine 2019/2020. odslušali predmet su upisani na predmet Hranidba stoke u ovoj akademskoj godini (2019/2020). Međutim, ostali studenti (izvanredni, ponavljači, itd.) moraju se samostalno upisati u Merlin na predmet Hranidba stoke u akad. godinu 2019/2020., najkasnije do petka, 3. srpnja 2020. do 12 sati.

Link: https://moodle.srce.hr/2019-2020/course/index.php?categoryid=5417

Također, svi studenti koji žele izaći na pisanje zadatka moraju mi poslati na e-mail (dmarencic@vguk.hr) najkasnije do petka, 3. srpnja 2020. potvrdu o izlasku do 12 sati. E-poruka obvezno mora sadržavati: ime i prezime, smjer, godinu upisa ili br. indeksa i da želite pristupiti pisanju zadatka iz predmeta Hranidba stoke, kako bi Vam mogao pripremiti zadatak. Zakašnjele i nepotpune prijave se neće uvažiti!

Na Merlinu će vas čekati zadatak s uputama i točno određenim vremenom predaje, stoga nemojte kasniti s predajom zadatka jer se zadaci s zakašnjenjem predaje neće uvažiti!

Studenti koji su položili zadatak, te izlaze na pismeni ispit iz Hranidbe stoke, isti će pisati preko sustava Merlin. Studenti koji se nisu upisali u Merlin na predmet Hranidba stoke akademske godine 2019/2020. moraju se samostalno upisati, najkasnije do petka, 3. srpnja 2020. do 12 sati. Vidi upute prijave za pisanje zadatka! Također svi studenti mi moraju prijaviti ispit putem e-mail-anajkasnije do petka, 3. srpnja 2020. do 12 sati.  E poruka mora sadržavati: ime i prezime, smjer, godinu upisa ili br. indeksa te potvrdu da želite pisati ispit iz Hranidbe stoke. Zakašnjele prijave neće se uvažiti!

Na Merlinu će vas čekati test s uputama i točno određenim vremenom predaje, stoga nemojte kasniti s predajom ispita jer se zakašnjele predaje ispita neće uvažiti!

Srdačan pozdrav, dr. Marenčić

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.