Općenito

Sustav osiguravanja kvalitete na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima temelji se na Standardima i smjernicama za osiguravanje kvalitete u europskom prostoru visokoga obrazovanja (Standards and Guidelines for Quality Assurance in the European Higher Education Area (2015.) Brussels, Belgium, skraćeno European Standards and Guidelines - ESG).

Svrha Sustava je uspostava načela, kriterija i metoda osiguravanja i unapređivanja kvalitete te definiranje i praćenje pokazatelja kvalitete poštujući odredbe Zakona o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju i Statuta Učilišta te uzimajući u obzir Standarde i smjernice za osiguravanje kvalitete u europskom prostoru visokoga obrazovanja. Kultura kvalitete gradi se u svim aspektima djelovanja (nastavnom, znanstveno-istraživačkom, razvojno-stručnom) i kroz sve normativne akte. Sustav obuhvaća sve unutarnje i vanjske dionike kvalitete Učilišta.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.