Javni poziv za dodjelu državnih STEM stipendija

 

Poštovani,

 

obavještavamo Vas da je objavljen Javni poziv za dodjelu državnih STEM stipendija, sadržaj je dostupan na sljedećoj poveznici: https://mzom.gov.hr/istaknute-teme/natjecaji-196/6483.

Prijava se podnosi u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzom.hr/ koja je dostupna za vrijeme trajanja Javnog poziva.

Student/ica pristupa prijavi nakon unosa AAI@EduHr elektroničkog identiteta (klik na gumb Prijava u gornjem desnom kutu sučelja u prethodno navedenoj mrežnoj aplikaciji).

Studenti provjeravaju podatke koji su uneseni u mrežnu aplikaciju.

Ako podatci o broju ECTS bodova i težinskom prosjeku ocjena nisu ispravni, studenti se trebaju obratiti visokom učilištu. Nakon što visoko učilište ispravi/unese podatke student je dužan ponoviti postupak prijave.

Ako podatci o rezultatima državne mature nisu ispravni, studenti se trebaju obratiti Ministarstvu znanosti, obrazovanja i mladih na elektroničku adresu: stem-stipendije@mzom.hr.

Studenti ostalih godina (prva godina prijediplomskog, integriranog prijediplomskog i diplomskog te stručnog kratkog studija, više godine integriranog prijediplomskog i diplomskog studija, više godine prijediplomskog studija i druga godina stručnog kratkog studija te druga godina diplomskog studija) isključivo provjeravaju podatke (ne učitavaju dodatnu dokumentaciju) i označavaju prijavu klikom na gumb Potvrđujem i prijavljujem se.

Obrazac prijave podnosi se isključivo u elektroničkom obliku, obrazac i obvezni prilozi (prva godina sveučilišnog diplomskog ili stručnog diplomskog studija) ne šalju se u tiskanom (papirnatom) obliku na adresu Ministarstva. Klikom na gumb Potvrđujem i prijavljujem se studenti se prijavljuju za STEM stipendiju.

Prijava se smatra potpunom nakon što je popunjen (pregledan) elektronički obrazac, učitana popratna dokumentacija (ako je potrebno) u mrežnoj aplikaciji za prijavu te potvrđen klik na gumb Potvrđujem i prijavljujem se.

Rok za prijavu u mrežnoj aplikaciji je do 12. studenoga 2024. godine do 12.00 sati.

Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.