Vrtićanci posjetili Praktikum za zootehniku Veleučilišta

 

U sklopu suradnje Srednje gospodarske škole Križevci i vrtića Zraka sunca iz Križevaca, dio vrtićanaca sa svojim tetama Ružicom i Teom sudjelovali su u Dječjem tjednu, dijelu zajedničkog projekta "Od štalice do čašice mlijeka" ove dvije institucije. 

Naravno da je nezaobilazan dio posjeta bio i naš Praktikum za zootehniku jer ovdje se ima što vidjeti, ovce, koze, magarci, kokoši, konji i goveda. Djeca su uživala, a što ih je posebno oduševilo može se vidjeti na fotografijama.

Fotografije, Š. Wolf, dr. vet. med.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.