Brucoši - izvanredni studenti krenuli s nastavom

Izvanredni studenti prve godine Stručnog prijediplomskog studija Poljoprivreda započeli su s nastavom u subotu 12. listopada 2024.

Na organiziranom dočeku studentima se obratila dekanica dr. sc. Marcela Andreata-Koren, uz dobrodošlicu studentima je kratko pričala o bogatoj povijesti Veleučilišta, istaknula je kako trebaju biti ponosni na svoj izbor studija jer je poljoprivreda budućnost. Predstavila je s program prve godine studija, naglasila je važnost redovitog učenja i praćenja nastave, upoznala ih s organizacijom nastave te ih pozvala na dobru međusobnu suradnju. Studentima se obratila i mentorica Iva Rojnica, mag. ing. agr., istaknula je prednost VUK-a kao male ustanove što nas čini lako dostupnima i susretljivima, razmijenila je sa studentima mnogo korisnih i praktičnih savjeta i ponudila pomoć kako bi što lakše savladali sve izazove.

Studentima smo zaželjeli uspjeh u studiranju, a odmah nakon dočeka imali su nastavu.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.