Ekofestival 2024. U Križevcima

 

Poštovani,

Veleučilište u Križevcima, kao nositelj projekta Inicijativa za pametnu ekološku poljoprivredu (SOFI – Smart Organic Food Initiative), u partnerstvu sa Udrugom za ekonomiju zajedništva iz

Križevaca, Središtem za cjeloživotno učenje iz Travnika u BiH te udrugom Starkmacher iz Manhheima u Njemačkoj, uz podršku gradova Križevci i Travnik (BiH) te Veleučilišta Rhein-Waal University of applied sciences iz Klevea u Njemačkoj, pozivaju vas na drugi, zajednički i međunarodni Eko Festival 2024 - održivost, zajedništvo, budućnost od 02. – 04.10.2024., u Križevce.

Nakon prošlogodišnjeg festivala u kojem smo uz mnoštvo stručnjaka iz različitih sektora sveobuhvatnim pristupom pokušali odgovoriti na pitanje „Kakva gospodarstva ostavljamo slijedećim generacijama poljoprivrednika?” posebnost ovogodišnjeg Eko festivala je predstavljanje Klimatskog akcijskog plana za poljoprivredu za grad Križevci” te širenje festivala iz Centra Mariapoli Faro na cijeli grad.

Poseban gost festivala je dr.sc. Branko Grisogono, profesor dinamičke (teorijske) meteorologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, doajen komunikacije o klimatskim

promjenama još od 2005., koji će održati predavanje „Vrtlog klimatskih ekstrema – izazovi danas“.

 

Program festivala možete pročitati u privitku ispod.

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.