ODRŽANA RADIONICA OCJENJIVANJA VANJŠTINE GOVEDA

U susret nacionalnoj ocjeni vanjštine simentalske pasmine goveda koja će se održati u sklopu Jesenskog međunarodnog sajma u Gudovcu održana je radionica ocjene na farmi mliječnih krava Srednje gospodarske škole Križevci.

Na radionici su sudjelovali studenti  Veleučilišta u Križevcima Dario Bugarin i Martin Stručić te njihov voditelj dr.sc Dražen Čuklić. 

Osim studenata Veleučilišta sudjelovali su i studenti Agronomskog fakulteta u Zagrebu sa voditeljem prof.dr.sc. Ante Ivankovičem, studenti Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka sa voditeljem prof.dr.sc. Perom Mijičem te đaci Srednje gospodarske škole sa voditeljicom mag.ing.agr Majom Čuklić.

Voditelj radionice i ujedno glavni ocjenjivač na natjecanju bio je Josip Crnčić (Centar za stočarstvo -HAPIH).

Ovim putem pozivamo djelatnike Veleučilišta te studente da dođu na Poljoprivredni sajam u Gudovac  dana 13. rujna (petak) u 12 h i pruže podršku našim studentima.

Osim sudjelovanjem na natjecanju studenata Veleučilište se promovira i izlaganjem dva rasplodna bikića simentalskog goveda u nacionalnoj kolekciji mesnih pasmina goveda.

Dr.sc. Dražen Čuklić  

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.