Četvrta godina pokusa koje VGUK provodi u suradnji s korporacijom SNF SA

 

Četvrtu godinu Visoko gospodarsko učilište u Križevcima provodi pokuse s korporacijom SNF SA  sa sjedištem u Francuskoj na različitim kulturama s biosimulatorima i polimerskom emulzijom Flobond SC101. Cilj istraživanja je utvrditi hoće li tretiranje sjemena polimerskom emulzijom, biostimulatorima i njihovim kombinacijama utjecati na veći prinos i komponente prinosa, smanjujući  negativne učinke stresa na biljke.

U ovoj godini provodimo pokuse na jaroj zobi, jarom ječmu, kukuruzu i drugu godinu na engleskom ljulju. U pokusu se ispituju tri biostimulatora, polimerska emulzija i njihove kombinacije.

Kako je protekla sjetva možete pogledati u videu ispod.

 

 

 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.