Nastavnici VGUK sudjelovali su na 54. hrvatskom i 14. međunarodnom Simpoziju agronoma u Vodicama


Na Simpoziju su 19. veljače na sekciji za Povrćarstvo, ukrasno, aromatično i ljekovito bilje radove predstavili nastavnici Učilišta mr.sc. Tomislava Peremin Volf i dr.sc. Siniša Srečec. Rad Utjecaj gnojidbe na agronomska svojstva muškatne tikve autora Tomislave Peremin Volf, Nine Toth, Nine Kacjan-Maršić, Sanje Fabek Uher i Renate Erhatić izložila je mr. Peremin -Volf koja je sudjelovala i s posterom Utjecaj supstrata na rast i razvoj maćuhice (Viola x wittrockiana Gams.) autora Tomislave Peremin Volf, Renate Erhatić, Mirjane Kapitan Božičević i Dijane Horvat.

Dr.sc. Siniša Srečec izložio je rad Fitokemijska karakterizacija eteričnih ulja lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj autora Marinka Petrovića, Ksenije Karlović, Daria Kremera, Marka Randiać, Renate Erhatić i Siniše Srečeca.

Na stočarskoj je sekciji 20.02.2019. predstavljen rad pod naslovom: Usporedba proizvodnosti nesilica iz kaveznog i podnog sustava držanja autora Marije Meštrović, Marijane Vrbančić, Tatjane Jelen, Miomira Stojnovića, Damira Alagića i Krešimira Čeke kojega je izlagao dr.sc. Damir Alagić.

Dušanka Gajdić, univ.spec.oec. izložila je rad autora Dušanka Gajdić, Kristina Petljak, Nikolina Kralj: Percepcije potrošača o sigurnosti hrane u sjeverozapadnoj Hrvatskoj na sekciji za Agroekonomiku i agrosociologiju.

Dr.sc. Siniša Srečec bio je jedan od moderatora Okruglog stola s temom Matematičko modeliranje u bilinogojstvu.

Marija Meštrović, dipl.ing. viši predavač

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.