STUDENTI UČILIŠTA USPJEŠNI NA SPORTSKIM IGRAMA!

 

 

Četvrte sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske u organizaciji Sveučilišta Sjever i Studentskog centra Varaždin održane su danas u Koprivnici.

Podsjećamo da su se prve igre održane 2017. u Čakovcu, druge u Bjelovaru 2018., a treće 2019. u Križevcima.  Naši studenti koji su nas danas predstavili na igrama zaslužuju čestitke, bili su uzorni, veseli, zaigrani i uspješni.

Studenti Učilišta nadmetali su se s još pet visokoškolskih ustanova sjeverozapadne Hrvatske. Osvojili smo 1. mjesto u badmintonu (ž), 1. mjesto u košarci - hakl 3-3 (m), 3. mjesto u futsalu (m) i 4. mjesto u odbojci (miješana ekipa). Podrška našim studentima danas u Koprivnici bile su profesorica tjelesnog, vanjska suradnica, Maja Zegnal, te nastavnice Učilišta Tatjana Jelen (prodekanica) i Marijana Vrbančić-Igrić.

 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.