Nastavnice Učilišta na Erasmus razmjeni na Sveučilištu Azori

Protekloga su tjedna dr.sc. Tatjana Jelen i dr.sc. Valentina Papić Bogadi u sklopu programa mobilnosti Erasmus+ KA 103 boravile na Sveučilištu Azori (Universidade dos Açores) u Portugalu. Tijekom njihova boravka sudjelovale su na nizu radnih sastanaka, obišle laboratorije i zavode, izmijenile Erasmus iskustva s tamošnjim kolegama i studentima, između ostalog i s predstavnicama Državnog sveučilišta za biotehničke znanosti Klaipeda, Litva.

Dr.sc. Valentina Papić Bogadi je prisustvovala nastavi engleskog jezika, prezentirala studentima i kolegama nastavnicima ljepote naše Hrvatske i VGUK. Predstavivši studijske programe Učilišta i mogućnosti koje Učilište nudi inozemnim studentima i nastavnicima koji u okviru programa mobilnosti Erasmus+ dolaze na studij, stručnu praksu, usavršavanje ili održavanje nastave potaknula je među njima interes za dolazak u Križevce.

Dr.sc. Tatjana Jelen održala je studentima predavanja s temama vezanim za autohtone, ugrožene  zaštićene pasmina koza, ovaca i svinja u Republici Hrvatskoj, te njihov uzgoj i očuvanje.

Ovaj je posjet dodatno osnažio dugogodišnju uspješnu suradnju Učilišta i Sveučilišta Azori te su za nadolazeće razdoblje dogovorene nove mobilnosti i zajednička prijava znanstvenog projekta.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.