Počela je provedba Integriranih projektnih zadataka na 1. godini

 

U sklopu predmeta Osnove bilinogojstva naša grupa (Ivana, Tea, Marko, Matilda, Karla, Mihaela) krenula je sa zadatkom  praćenja usjeva soje (Glycine max L.). Aktivno su sudjelovali u predsjetvenoj pripremi tla i samoj sjetvi! Uz učenje na najbolji mogući način, direktnim sudjelovanjem u praksi i projektima.

Vrijedna ekipa pripremila je i gnojivo za idući usjev u plodoredu! Bilo je tu i zabavljanja, posebice kad smo vidjeli nakupine cvjetova Japanske trešnje (Prunus serrulata) što ih je vjetar stvorio na dvorištu Ratarne. 

 

Tea Skukan, studentica 1. godine

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Selfie

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.