Istraživanje na temu validacije novokonstruiranog mjernog instrumenta moralnog identiteta

 

Poštovane studentice i studenti,

na Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru provodi se istraživanje na temu validacije novokonstruiranog mjernog instrumenta moralnog identiteta. Istraživanje se provodi pod mentorstvom red.prof.dr.sc.Ane Proroković te je odobreno od strane Stručnog vijeća te Etičkog povjerenstva.

Ciljni uzorak istraživanja je studentska populacija na području RH, stoga vas molimo da izdvojite oko pola sata i ispunite upitnik na poveznici: https://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=%2BZf49ul/d%2Bs%3D

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.