Na temelju članka 15. stav. 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, članka 2., 4. 5. i  11. Pravilnika o izbornom postupku za Studenski zbog Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima, Izborno povjerenstvo Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima 1. ožujka 2022. donosi

O D L U K U

o provedbi izbora za Studentski zbor

Visokoga gospodarskoga učilišta u Križevcima

I.

            Odluka o raspisivanju izbora za studentski zbor Visokoga gospodarskoga učilišta u Križevcima KLASA: 007-02/22-09/01, URBROJ: 2137-78-22/01, objavljena je na oglasnoj ploči Učilišta 10. veljače 2022.

II.

            Kandidature se podnose u studentskoj referadi Visokoga gospodarskoga učilišta u Križevcima, M. Demerca 1, do 11. ožujka 2022. u vremenu od 8,00 do 11,00 sati.

            Kandidature moraju biti u skladu s odredbama članka 3. Pravilnika o izbornom postupku za studentski zbor Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima i člankom 14. st. 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, te moraju biti ispunjene na obrascima I-1 i I-2 koji su sastavni dio ove odluke.

III.

            Izborno povjerenstvo objavljuje da će se izbori održati 17. ožujka 2022. u vremenu od 9,00 do 16,00 sati preko WEB - forme.

Zadužuje se informatičar VGUK da osigura tehničku podršku za provođenje postupka izbora.

IV.

            Izborno povjerenstvo objavit će, nakon utvrđivanja valjanosti kandidatura za studentske predstavnike, 14. ožujka 2022. liste kandidata za studentske predstavnike i njihove zamjenike za svaku studijsku godinu te će ih istaknuti na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Učilišta.

V.

            Izborno povjerenstvo utvrdit će popis birača po biračkim jedinicama, te ga staviti na raspolaganje biračkim odborima na dan održavanja izbora.

VI.

            Izborno povjerenstvo imenovat će i objaviti popis članova biračkih odbora i njihovih zamjenika za izbornu jedinicu  14. ožujka 2022.

VII.

            Izborno povjerenstvo odredit će izgled glasačkog listića zasebno za svaku studijsku godinu u Izbornoj jedinici, te će nadgledati tiskanje glasačkih listića.

VIII.

            Izborno povjerenstvo objavit će rezultate izbora za studentske predstavnike nakon utvrđivanje rezultata glasovanja najkasnije 24 sata nakon zatvaranja birališta.

IX.

            Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a istog dana objavit će se oglasnoj ploči i mrežnoj stranci Učilišta.


L I S T A    K A N D I D A T A

za izbore 17. ožujka 2022.

       

LISTA KANDIDATA za izbore 17. ožujka 2022.

I. godina studija:

Kandidat/kinja Zamjenik/ica
   
    1.    TIMON FABIJANEC      TEA SKUKAN
2.     IVANA MERC MARKO VIDAKOVIĆ     
   
II. godina studija:
   
1.      JOSIPA KRISTANOVIĆ                   LEA ŠMIT
   

III. godina studija:

   
     1.  NIKOLA MIKINAC                           LUKA PLAVOTIĆ                   

       

                                                                                                                                        IZBORNO POVJERENSTVO:

Ana Kolar,  predsjednica

Paola Prskalo, članica

Dino Luka Budinski, član

Iva Rojnica, mag. ing. agr. članica

Iva Šikač, mag. ing. agr. članica

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.