PANEL RASPRAVA O (IN) TOLERANCIJI NA HRANU
Projekt GASTROTOP uspješno se nastavlja provoditi na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima. Tako je u petak 21.01.2022. u okviru projektnih aktivnosti održana on-line panel rasprava na temu (IN)tolerancija na hranu u ugostiteljskim objektima u kojoj su sudjelovali Mišel Doskočil, prof. kuharstva i vrhunski chef iz Srednje škole Ivan Seljanec, Marija Goričanec - predsjednica Udruge oboljelih od celijakije, Jasmina Rakić Horvat - predstavnica Udruge ruralnog turizma Hrvatske i vlasnica seoskog turizma „Rakić“, Miroslav Kanisek - voditelj kluba dijabetičara Slatko srce, Davorka Gajari - direktorica službe Nutricionizam i senzorika, Podravka.
Panel je moderirala dr.sc. Kristina Svržnjak, a u realizaciji događaja sudjelovali su voditelj projekta GASTROTOP dr.sc. Silvije Jerčinović i članica projektnog tima dr.sc. Sandra Kantar.
Primarna ciljna skupina u projektu su studenti I. godine Preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda i II. godine Preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda – smjer Menadžment u poljoprivredi, koji su aktivno sudjelovali u raspravi.
Izvješće pripremila:
Dr.sc. Sandra Kantar, prof.v.š.
Više informacija o projektu GASTROTOP i panel raspravi možete vidjeti na:
Fotografije izvor: epodravina.hr