Od rođendana do rođendana!!!

Dan Učilišta 19. studenoga 2021.

Svečanom sjednicom Stručnoga vijeća, posvećenom 161. obljetnici, studenti i zaposlenici proslavili su rođendan Učilišta. Možemo biti ponosni na naše mnogobrojne aktivnosti u proteklih godinu dana koje su tradicionalno predstavljene prisutnima. Bogatstvo raznolikih aktivnosti saželi smo u sat i pol izlaganja nakon čega smo se počastili štruklima i tortom.

Prisutnima su se obratile dekanica dr.sc. Marcela Andreata-Koren, prodekanica dr.sc. Tatjana Jelen, dosadašnja dekanica dr.sc. Marijana Ivanek-Martinčić i voditeljica za međunarodnu suradnju i Erasmus koordinatorica dr.sc. Valentina Papić Bogadi. Kronološkim redom podsjetili smo se najvažnijih događanja vezanih za studente, alumnije, nastavu, usavršavanja, projekte, mobilnost te znanstveni i stručni rad u Učilištu i van Učilišta.

Istaknuli smo najbolje za što je Dan Učilišta izvrsna prigoda. Dekanovom nagradom za postignute rezultate u protekloj akademskoj godini nagrađeni su najbolji studenti Učilišta koje smo razveselili knjigama i novčanom nagradom. To su na preddiplomskom Stručnom studiju Poljoprivreda redovita studentica prve godine Josipa Kristanović i izvanredna studentica Biljana Došlović, a na drugoj godini redoviti student Nikola Mikinac te izvanredna studentica prve godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment u poljoprivredi Andreja Žeger Munić. Nagrađeni su i djelatnici nagradama za izvrsnost u znanstvenom i stručnom radu, nagrada u kategoriji Uspješna prijava znanstvenog i stručnog projekta dodijeljena je nositeljici projekta dr. sc. Ivki Kvaternjak i suradnicama dr. sc. Marijani Ivanek-Martinčić i dr. sc. Marceli Andreata-Koren. Nagrada u kategoriji: Uspješna provedba znanstvenog i stručnog projekta pripala je nositeljici dr. sc. Dijani Horvat i suradnicima dr. sc. Valentini Papić Bogadi i Krunoslavu Hunjaku, spec. ing. agr., a nagrada za uslužnu djelatnost pripala je laboratoriju za kontrolu kvalitete poljoprivrednog reprodukcijskog materijala. Nagrada za izvrsnost u znanstvenom i stručnom radu u kategoriji: Najveća znanstvena produktivnost dodijeljena je dr. sc. Siniši Srečecu.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.