VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE U KRIŽEVCIMA

KLASA: 602-04/21-01/01
URBROJ: 2137-78-21/213
Križevci, 27. rujna 2021.

PRIVREMENA RANG LISTA ZA SMJEŠTAJ STUDENATA  

u Studentskoj kući VGUK

 

Povjerenstvo za provedbu natječaja za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK u akad. god. 2021/22. konstatiralo je da su u otvorenom roku temeljem provedenog natječaja dostavljene dvije prijave kako slijedi:

  • DANIJELA STOLESKI, studentica I. god. koja je dostavila kompletnu dokumentaciju
  • MIHAEL MIHOKOVIĆ, student III. god. koji je dostavio kompletnu dokumentaciju

Nakon razmatranja prijava Povjerenstvo je izvršilo bodovanje kandidata i utvrdilo privremenu listu prijavljenih kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK u akad. god. 2021/22. kako slijedi:

Student I. godine

  • DANIJELA STOLESKI – 468*

Student II. godine

  • MIHAEL MIHOKOVIĆ – 55 bodova*

* Broj bodova se izračunava prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na stanovanje u  Studentskoj kući VGUK

Lista studenata, kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK objavljena je 27. rujna 2021. na mrežnoj stranici VGUK.

NAPOMENA:
Rangirani studenti koji ne upišu III. godinu studija u akad. 2021/22. gube pravo smještaja u Studentskoj kući VGUK i njihovo mjesto popunit će se sljedećim s rang liste.

Prilikom useljenja studenti trebaju dostaviti liječničku potvrdu da nemaju kontraindikacija za smještaj u dom. 

Povjerenstvo za provedbu natječaja

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.