Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Milislava Demerca 1  raspisuje

N A T J E Č A J

za izbor jednog izvršitelja/ice na radnom mjestu laborant/ica u Laboratoriju za kontrolu kvalitete poljoprivrednog reprodukcijskog materijala – 1 izvršitelj/ica u punom radnom vremenu, na neodređeno vrijeme, uz pokusni rad 2 mjeseca, na teret vlastitih sredstava (opis poslova: pripremanje i pomaganje u izvođenju laboratorijskih vježbi studenata u skladu s studijskim planom i programom, obavljanje laboratorijske analitike za potrebe izvođenja znanstveno istraživačkih i stručnih projekata koji se provode u Učilištu, te ostale poslove po nalogu neposrednog rukovoditelja).

Izrazi koji imaju rodno značenje jednako se odnose na muški i ženski spol. Prijave na natječaj mogu dostaviti osobe oba spola prema odredbama Zakona o ravnopravnosti spolova.

Uvjeti: SSS poljoprivrednog ili laboratorijskog smjera i godinu dana radnog iskustva u laboratoriju.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu kandidati trebaju dostaviti: životopis, presliku domovnice ili druge isprave kojom se dokazuje hrvatsko državljanstvo, potvrdu poslodavca ili ugovor o radu ili potvrdu iz kojeg je vidljivo da je kandidat obavljao godinu dana iste ili slične poslove tražene ovim natječajem, uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi istražni i kazneni postupak ne stariji od mjesec dana, presliku svjedodžbe o traženom završenom obrazovanju te u potpunosti ispunjen obrazac privole/suglasnosti (koji se nalazi na www.vguk.hr – natječaji). Kandidati koji ispunjavaju uvjete natječaja bit će pozvani na intervju, a poziv će biti objavljen na mrežnoj stranici www.vguk.hr – natječaji tri dana prije intervjua. Kandidati koji ne pristupe  intervjuu smatrat će se da su povukli prijavu na natječaj i više se neće smatrati kandidatima. Preslike traženih dokumenata ne moraju biti ovjerene, a izabrani kandidat dužan je prije sklapanja ugovora o radu priložiti dokumentaciju u izvorniku ili ovjerenu presliku. Kandidati koji ostvaruju prednost na temelju posebnih propisa, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze koji posebni propisi određuju za ostvarivanje prava na prednost.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Potpunom prijavom smatra se vlastoručno potpisana prijava koja sadrži sve podatke i priloge na način kako je navedeno u natječaju.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od objave. Rezultati izbora kandidata bit će objavljeni na mrežnoj stranici Učilišta www.vguk.hr (Natječaji). Učilište zadržava pravo poništiti natječaj ili ne prihvatiti niti jednu prijavu za zaposlenje. Prijave se šalju na adresu: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Milislava Demerca 1, 48260 Križevci, s naznakom «za natječaj – na radno mjesto  laborant/ica ”.

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.