Anketa: Učinci pandemije bolesti COVID-19 na iskustvo studiranja u akademskoj godini 2020/2021.

 

Poštovane/i studentice i studenti,

 

prošlu akademsku godinu obilježili su pandemijski uvjeti i nastava drugačija od one na kakvu su studenti i studentice viših godina naviknuli, a oni prve godine očekivali.

 

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi istraživanje o učincima pandemije bolesti COVID-19 na iskustvo studiranja u akademskoj godini 2020./2021. Obuhvaća tri segmenta: visokoškolsku nastavu, studentski život i mentalno zdravlje studenata. Posebna je tematska cjelina posvećena utjecaju pandemije na prijelaz iz sustava srednjeg u visoko obrazovanje i namijenjena je isključivo studentima i studenticama prve godine.

 

Istraživanje se provodi kako bi se dobio uvid u doseg i utjecaj pandemijskih okolnosti, poput online nastave, socijalne distance i sl. na iskustvo studiranja tijekom čitave akademske godine.

 

Ljubazno vas molimo da anketni upitnik ispunite do 10. rujna 2021. godine. Ispunjavanje upitnika traje 10-ak minuta.

 

Upitnik se nalazi na poveznici https://www.azvo.hr/hr/studenti-i-pandemija.

 

Unaprijed zahvaljujemo!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.