Obrana Izvješća stručne prakse VI. semestar za smjer Menadžment u poljoprivredi održati će se:

02.09.2021.  u 10 h  B zgrada

16.09.2021.  u 10 h  B zgrada

 

Da bi se moglo pristupiti obrani Izvjeća potrebno je dostaviti osobno ili poslati skenirane slijedeće dokumente zaključno do 01.09.2021. za rok 02.09.2020, odnosno do 15.09.2021. za rok 16.09.2021.:

1. Uvezeno (spiralno) IZVJEŠĆE s prakse koje je potpisano i poštambiljano od strane mentora na instituciji obavljanja prakse. Izvješće mora pregledati, odobriti, potpisati i ocijeniti i mentor na VGUK.

2. OCJENU PRAKSE

3. BROJ INDEKSA

 

Obrana Izvješća s prakse se prijavljue preko STUDOMATA kao i svaki drugi ispit u za to predviđenim rokovima.

 

Napomene:

U svakom izvješću mora se jasno istaknuti naslov koji opisuje sadržaj i karakter prakse

Ako se šalju skenirani dokumenti, u slučaju IZVJEŠĆA treba skenirati samo naslovnu stranu i stranu s potpisom i ocjenom mentora na Učilištu.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.