Ponedjeljak, 5. srpnja 2021.

Sukladno odredbama Natječaja (objavljenog 9. lipnja 2021. u Narodnim novinama br. 64/21, portalu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na mrežnoj stranici Učilišta) za izbor jednog izvršitelja/ice na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu  na radnom mjestu IV. vrste  uz probni rad od mjesec dana objavljuje se

P O Z I V

Kandidati na predmetni natječaj Božo Jaić i Igor Abramović pozivaju se na razgovor u četvrtak, 8. srpnja 2021. u 7:45 sati u Učilište, Upravna zgrada (kraj Učeničkog doma Križevci) – ured dekanice.

Križevci, 5. srpnja 2021.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.