Sjetva maka

 

Zasigurno se veliki broj studenata sjeća postavljanja pokusa i sjetve maka. Prošle godine u ovo vrijeme mak su sijali profesori, što smo i objavili na stranici Učilišta, jer su studenti bili u svojim domovima i nastavu slušali na daljinu.

Ove godine bilo je drugačije. Mnogo ruku zamijenila je novonabavljena vrtna ručna sijačica.  

Voditeljica pokusa, profesorica dr. sc. Zvjezdana Augustinović sve je lijepo organizirala i nadgledala, glavnu palicu u provedbi sjetve imao je tehnički suradnik na Učilištu, Krunoslav Hunjak, bacc. ing. agr., a izvođač sjetve bio je Teo Matovina, student na stručnoj praksi.

Pogled na sjetvu iz zraka dronom je snimio Dragutin Samobor.

Pogledajte filmić, kratak je.

 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.