NA UČILIŠTE STIGLE STUDENTICE SA SVEUČILIŠTA U MOSTARU

 

Na Učilištu od 6. travnja 2021. borave dvije studentice s Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru koje će u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti (KA107-suradnja s Partnerskim državama) biti na tromjesečnoj završnoj stručnoj praksi.

 Maja Balta je studentica pete godine sveučilišnog studijskog programa  Biljne znanosti, a Matea Terzić, je studentica pete godine na Zootehnici. Praksu će provoditi do 6. srpnja 2021. pod stručnim vodstvom mentora u našim laboratorijima i praktikumima, kao i u Mljekarskom praktikumu Srednje gospodarske škole.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.