Učilište u emisiji "Plodovi zemlje" na HRT 1 

 

Kao što smo izvijestili, 8. ožujka ministrica poljoprivrede Marija Vučković posjetila je naše Učilište. Pohvalila je rad Učilišta i njegovu dugogodišnju tradiciju obrazovanja u poljoprivredi, ujedno naglasivši odličnu suradnju Ministarstva s obrazovnim institucijama i jedinicama lokalne i područne samouprave na području županije. Također je naglasila kako će sa zadovoljstvom produbiti suradnju s Učilištem kako bi čuvanje sjemena starih sorti povrća obogatili komercijalizacijom proizvodnje sjemena određenih sorti, a izrazila je i podršku podizanju interesa mladih za bavljenje poljoprivredom kroz aktivne mjere Ministarstva.

Posjet je započeo u Učilištu, a na jedan način je i završio s Učilištem. Naime, posjet je završio na OPG-u Imbrišić iz Kozarevca gdje je ministrica Vučković otvorila siranu. Na ovom OPG-u živi i radi završeni student Učilišta, Mihael Imbrišić.

O cjelokupnom posjetu ministrice Učilištu i Koprivničko-križevačkoj županiji možete pogledati u prilogu iz emisije Plodovi zemlje na HRT 1.

 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.