NOVI SPORAZUM O SURADNJI U SKLOPU ERASMUSA

 

 

 

Prošli tjedan Učilište je potpisalo još jedan inter-institucijski sporazum o suradnji u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti.

Sporazumom se omogućuje mobilnost studentima i (ne)nastavnom osoblju na Sveučilištu poljoprivrednih znanosti i veterinarske medicine koje se nalazi u rumunjskom gradu Iasi-u (http://www.uaiasi.ro). Sveučilište ima oko 4200 studenata koji studiraju na četiri fakulteta: Poljoprivrednom, Fakultetu horticulture, Fakultetu za animalne znanosti i Fakultetu za veterinarsku medicinu.

Budući da još uvijek imamo neutrošenih mobilnosti pozivam studente i (ne)nastavno osoblje da iskoriste ovu novu priliku i da se prijave na natječaj koji je otvoren do popunjenja.

Renata Husinec

Erasmus koordinatorica

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.