Voliš li suživot s prirodom? Ovo je visoko učilište mjesto za tebe!

 

Za sve one koji vole uzgajati biljke ili se brinuti o domaćim životinjama ili možda žele steći znanje menadžera koji će svojim upravljačkim sposobnostima voditi poljoprivredno gospodarstvo, biti savjetnik, obavljati nadzor u različitim poljoprivrednim djelatnostima i još mnogo toga, tu je Visoko gospodarsko učilište u Križevcima!

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima (VGUK) jest učilište bogate povijesti čiji korijeni sežu u 1860. godinu kada je osnovano Kraljevsko gospodarsko i šumarsko učilište u Križevcima, zbog čega i nosi titulu najstarije poljoprivredne obrazovne institucije u Hrvatskoj i šire.

Detaljnije na srednja.hr

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.