STUDENTICE VGUK-a OSMISLILE KŽ COIN

Studentice prve godine Specijalističkog diplomskog stručnog studija Poljoprivreda, smjer Održiva i ekološka poljoprivreda sudjelovale su zajedno s timom „Lepi dečki“ na globalnom pokretu s ciljem poboljšanja klimatskih uvjeta pod nazivom Climathon. Na navedenom digitalnom događaju ženski tim „Go Green“ osvojio je prvo mjesto  u  kategoriji:  „Lokalna valuta za kružnu ekonomiju“ - platformi koja je usmjerena na razvoj kružne ekonomije u lokalnoj zajednici.

Na portalu Križevci.info objavljen je intervju s timom „Go Green“ u kojem su naše studentice Patricija Ban, Lara i Lorena Botković i Iva Karas govorile o ideji KŽ Coina koju su razvijale na Climathon-u.

Intervju sa studenticama u cijelosti možete pročitati na poveznici: https://www.krizevci.info/2020/12/22/studentice-vguk-a-osmislile-kz-coin-to-je-platforma-za-poboljsanje-kvalitete-zivota-u-krizevcima/?fbclid=IwAR3ctvgShTFQOFOORihuusHsfOuKS14YiXQ-KR0A8TQjdJXIWLnMiZBDvIk

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.